Branża rolnicza
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i...
Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. ...
Obsługa podróżnych w portach.. SPL.02 cz.2
Obsługa podróżnych w portach i terminalach. Kwalifikacja SPL.02. Część 2 Obsługa podróżnych w portach i terminalach zaznajamia z wiedzą niezbędną w zawodzie technika eksploatacji portów i terminali oraz na egzaminie zawodowym....
Podstawy turystyki w.5
Podręcznik Podstawy turystyki" przeznaczony jest dla osób podejmujących studia w zakresie turystyki i rekreacji, a także dla wszystkich zainteresowanych jej współczesnym, zmieniającym się obliczem. Zawarte w nim treści są...
Pracownia hotelarska HGT.06.
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)!Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych zb.zad.
Praca ze Zbiorem zadań praktycznych pomaga ćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji HGT.07. Publikacja porusza zagadnienia związane z formami oraz kategoriami turystyki, usługami turystycznymi, charakterystyką produktu i rynku...
Rolnictwo cz.2 Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i...
Rolnictwo cz.3 Produkcja zwierzęca w.2020
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i...
Rolnictwo cz.4 Produkcja roślinna. Środowisko...
Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji...
Rolnictwo cz.5 Produkcja roślinna
Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji...
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalif. ROL.05
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji ROL.05. Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie; typ szkoły: technikum; 240 zadań testowych i 6 zadań praktycznych.Zbiór zawiera sześć...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy...