Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Branża gastronomiczna

Branża gastronomiczna

tytuły: wszystkieABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZinne
     
tylko dostępne
Sortuj według: tytułu▼, ceny
Wyniki 1 - 14 spośród 14
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne,...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12

Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12

Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i...

cena: 63,80 zł
do koszyka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy...

cena: 45,00  43,25 zł
do koszyka
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie...

cena: 52,60 zł
do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 81,10 zł
do koszyka
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny...

cena: 78,00 zł
do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...

cena: 55,00  52,85 zł
do koszyka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem...

cena: 55,00  52,85 zł
do koszyka
Usługi gastronomiczne HGT.12

Usługi gastronomiczne HGT.12

Podręcznik omawia zagadnienia z piątej części kwalifikacji HGT.12 dotyczące usług gastronomicznych. Obszernie prezentuje zagadnienia związane z prowadzeniem usług gastronomicznych w pierwszych rozdziałach przedstawia tematykę kierunków...

cena: 65,80 zł
do koszyka
Usługi gastronomiczne WSiP

Usługi gastronomiczne WSiP

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 81,10 zł
do koszyka
Vademecum żywienia człowieka

Vademecum żywienia człowieka

Vademecum żywienia człowieka to wyjątkowa publikacja przedstawiająca w bardzo syntetyczny sposób podstawową wiedzę z zakresu żywienia człowieka.Większość treści jest ujęta w formie tabel i rycin, co ułatwia przyswajanie wiedzy....

cena: 30,00  26,69 zł
do koszyka
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i...

cena: 50,60 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja...

cena: 38,00  36,52 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>